header

Vrienden van Amstelworks

Hier vind je, onder andere, een aantal relaties die door ons gehoord zijn...
Ook vriend worden?!!
Stuur een mailtje met wat info & de naam van de web-site naar info@amstelworks.nl
of laat je horen door Amstelworks geluidstechniek.


 • van Zukke foto

  Van Zukke | Coverband  Vanzukke: een enthousiaste band met een hechte groepssfeer en een eigen bandgeluid. Ieder van de zeven leden heeft zo zijn/haar muzikale voorkeur en achtergrond en dat is te merken aan het repertoire: rock, soul, latin, reggae, blues en ska, royaal overgoten met een Vanzukke-saus.

  Website: www.vanzukke.nl

 • van Zukke foto

  Koor Ap/Art

  Dat klinkt apart hè? Op de site laten we zien hoe veelzijdig en apart Ap/Art is. We vertellen bijvoorbeeld over onze geschiedenis, ons repertoire, wie wij zijn en wat we tegenwoordig doen. Maar ook geven we informatie over geplande optredens en hoe u ons tegenwoordig via de sociale media kunt volgen. Kortom; Geniet van de site en wie weet tot snel, tot Ap/Art!!

  Website: www.koorapart.nl

 • Veerkracht foto

  Manege de Veerkracht  In de bosrijke omgeving van Heumen (bij Nijmegen) ligt Paardensportcentrum “De Veerkracht”. Onder deskundige begeleiding van eigenaar Jan Janssen, die is gespecialiseerd in paard- en ponyrijles, kunt u lessen volgen zowel privé als in groepsverband. Er wordt bij ons uitsluitend gewerkt met gediplomeerde instructeurs. Wilt u meer weten over ons sportcentrum, surf dan eens rustig door de verschillende pagina’s. Wellicht is dit de Manege die u zoekt.

  Website: www.manegedeveerkracht.nl